+36 (70) 941 2570

Ajánlatkérés
Az Otthon kiegészítő
Ajánlatkérés

Az otthon kiegészítő

Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akik az otthonukat nem a lakberendezési üzletek kínálatából szeretnék berendezni, illetve egyedi, személyre szóló dekorációkkal szeretnék körülvenni magukat.

Amiben segíteni tudok:

  1. Bútortervezés és legyártatás

Az üzletek kínálata széles, és gyakorlatilag mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt, de mégis gyakran úgy érezzük, nem teljesen tökéletes, vagy egyszerűen nem az a méret, ami nekünk kell.

Az igények egyeztetése után – a bútorasztalossal együtt - felmérjük a bútor helyét, az elektromos gépészeti csatlakozásokat, megbeszéljük a front és korpusz színét és anyagát, amit a hozott szín és anyagmintából lehet kiválasztani, és átgondoljuk a tárolási rendszerezést. Ez utóbbi a legfontosabb! Ha tudjuk, hogy mit szeretnénk tárolni, ahhoz tudjuk az optimális tároló rendszert megtervezni. Ezt követően én méret nélküli terveket készítek (2-3 db) amiből ki tudja választani a végleges verziót. Míg az asztalos elkészít a költségvetést, és az elfogadott látványterv alapján elkészíti a pontos tervet, ami alapján elkezdhet dolgozni.

A komplett konyhaszekrény rendszerektől kezdve a beépített gardróbszekrényeken át, polcrendszerek, előszobafal, cipősszekrény, fürdőszoba szekrény, és bármilyen kisbútor tervezését és legyártatását vállalom.

Ár: 15.000 – 50.000,-Ft (a bútor nagyságától függően)

  1. Fali dekorációk csak Önnek

Otthonunk falait szívesen dekoráljuk. Az üzletekben sok szép és különleges képet lehet kapni, ami a helyiség stílusát még emeli, mégis egyre több emberben megfogalmazódik az igény, hogy amit látnak nap, mint nap, az érzelmileg is megérintse őket, ne csak vizuális élmény legyen.

 A kedvenc festőnk képei is megadják ezt az érzést, de a szeretteink fényképei, a közös élmények emlékei, egy útra való idézet, nagyon személyes, bensőséges hangulatú otthont tud varázsolni.

Az Ön számára fontos élményeket, emlékeket, fotókat és idézeteket felhasználva egyedi faldekorációkat tervezek, melyeket egy profi grafikai stúdió készít el. Az alapanyagok palettája széles. A saját tervezésű tapétától kezdve, üveglapra, festővászonra, plexire, fémre, papírra nyomtatunk.

Ár: megrendelés ismeretében egyedi árajánlat alapján    

  1. DIY – DoItYourself

Azaz „csináld magad!”. Elkötelezett híve vagyok a DIY-nek, hiszen ügyes kezekkel és jó minőségű alapanyagokkal csodákat lehet alkotni. Munkám során igyekszem is használni, és a vállalkozóbb kedvű ügyfelekkel szívesen dolgozunk együtt.

A nagymama székét, egy régi komódot fel lehet újítani, a régi tároló dobozokat újjá lehet varázsolni, kaspókat kiegészítőket az új színre lehet festeni, és máris sok-sok pénzt takarítottunk meg.

A fentieken túl, megrendelésre, személyre szabott lakberendezési tárgyakat és kiegészítőket is készítek. (faliképek, tükrök, raklapbútorok stb.) Akik szeretik a saját készítésű dekorációkat, keressenek bizalommal!

Ár: a megrendelés ismeretében egyedi árajánlat alapján

 

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!