+36 (70) 941 2570

Ajánlatkérés
Az Otthonbúcsúztató
Ajánlatkérés

Az otthonbúcsúztató

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik nem csak el szeretnék, de el is AKARJÁK adni az ingatlanukat. Hazánkban még nagyon gyerekcipőben jár az úgynevezett Home Staging (ingatlan felkészítése az értékesítésre), Amerikában viszont ennek az értékesítésnek komoly iparága van, mert ott jellemzően az emberek tokkal-vonóval vásárolnak. Az ingatlan megvásárlása után, rögtön be is akarnak költözni. Biztos, hogy nem kívánnak előtte még egy hosszadalmas felújításba belevágni. Ők azt vallják, a pénzükért olyan házat szeretnének venni, ami tökéletes. Ott az árulni kívánt ingatlanokra sok pénzt költenek, és nagy átalakításokat végeznek el, pontosan a fent említett okok miatt.

Nálunk ez teljesen másképp működik. Az emberek azt remélik, hogyha felújítandó ingatlant vásárolnak, akkor hatalmas összegeket fognak megtakarítani. Ami valljuk be, csak abban az esetben igaz, ha kellő tapasztalatuk vagy szakmai segítségük van.

Amikor ingatlan eladásra szánják el magukat az emberek, sokszor meglepődnek, hogy a valóban jó adottságú lakásukban miért nem látják meg a vásárlók a lehetőséget. Ez valószínű azért van így, mert az ingatlan nincs megfelelően felkészítve. Ugyanis minden a tálaláson múlik.

Amikor egy ingatlan felkészítésébe vágunk bele, nem kell attól tartania, hogy egy hatalmas költségvetésű tervvel állok elő. Nem kell falat bontani, burkolatot cserélni (hacsak nem nagy értékű az ingatlan, mert abban az esetben érdemes lehet). Ebben az esetben az ingatan hangulatán kell javítani.A vásárló érzéseire kell hatni, hogy a megtekintett lakásban jól érezze magát, és meglássa benne a lehetőségeit.

Amiben segíteni tudok:

Az ingatlan felmerését követően meghatározom Önnek az ingatlan piaci értékét a jelenlegi állapotában. Összehasonlító adatok alapján tájékoztatást adok, hogy milyen összegért lehetne eladni, és ehhez mire van szükség.

Előfordul, hogy csak tökéletes rendet kell csinálni, és a meglévő berendezési tárgyakat, bútorokat optimálisan kell elhelyezni a térben. Más esetben néhány kiegészítőt érdemes vásárolni, hogy barátságosabbá, hívogatóvá tegyük a tereket.Előfordul azonban az is, hogy szükség van nagyobb beavatkozásokra (pl: tisztasági festésre) mert az ingatlan olyan benyomást kelt, mintha nagyon-nagyon elhanyagolt állapodban lenne. Ez elriasztja a vevőket, ugyanakkor felbátorítja őket arra, hogy komoly összegeket akarjanak lealkudni az árból – és aztán annak töredékéből megoldják a felmerülő problémát.

A közös munkánkra több lehetőség is van:

 1. Felkészítő mini csomag
  Az ingatlan értékbecslése, szóbeli tanácsadás a teendőkről
  Ár: 15.000,-Ft

 2. Felkészítő médium csomag
  Az ingatlan értékbecslése, tanácsadás, meglévő bútorokkal és lakberendezési tárgyakkal enterior optimalizálás, nagytakarítás
  Ár: 35.000,-Ft

 3. Felkészítő maxi csomag
  Az ingatlan értékbecslése, tanácsadás, meglévő bútorok és lakberendezési tárgyak enterior optimalizálása, nagytakarítás, új kiegészítők (függönyök, szőnyegek, dekorációs tárgyak) beszerzése
  Ár: 50.000,-Ft

 4. Felkészítő prémium csomag
  Az ingatlan értékbecslése, tanácsadás, szakipari munkákra árajánlat készítése, annak lebonyolítása, nagytakarítás, bútorok és lakberendezési tárgyak enterior optimalizálása, új kiegészítők beszerzése.
  Ár: a feladat megismerését követően egyedi árajánlat alapján

Igény esetén, áttervezem a meglévő alaprajzot, amit az értékesítés során fel tud használni. Ez nagy segítség, mert sok esetben az eredeti beosztás nem megfelelő a vásárlónak, de az új tervek alapján meglátja a lehetőségeket az ingatlanban.

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!