+36 (70) 941 2570

Ajánlatkérés
Az Otthonkereső
Ajánlatkérés

Az otthonkereső

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik ingatlan vásárlás előtt állnak, és szeretnék a vásárlásra (felújításra) berendezésre szánt költségvetésüket optimalizálni.

Az ingatlan vásárlás komoly dolog. Van, akinek egy életre szól, más meg nem az elsőt veszi, és tudja, hogy mennyi energiával jár megtalálni a megfelelő otthont. A kínálat viszonylag nagy, ám az árak a hasonló adottságú ingatlanoknál is széles spektrumon mozognak, nem beszélve a jogi háttérről, amit már csak a szakember ért.

Hazánkban is sok csatorna áll rendelkezésre, ha vásárolni szeretnénk. Egy fontos tényt azonban nem szabad elfelejteni: A vásárlás során mindenki az asztal másik oldalán ül, ami azt jelenti, hogy nem érdeke, hogy Ön esetlegesen olcsóbban tudjon megvásárolni egy ingatlant. Én pont ebben tudok segíteni Önnek! A mi érdekünk közös érdek!

12 évig dolgoztam az ingatlan szakmában, nagy tapasztalatot szereztem az ingatlan értékesítésben, ismerem azokat az értékesítési technikákat, amivel Önt hozzá tudom segíteni ahhoz, hogy a kiválasztott ingatlant megfelelő áron tudja megvásárolni, ezzel pedig optimalizálom a költségvetését, ami a későbbi felújításhoz, lakberendezéshez szükséges.

Járatos vagyok az ingatlanjogban, az ingatlanhitelezésben, a földhivatali eljárásokban. Kiváló ingatlanjogászt tudok ajánlani, így a vásárlástól egészen a szerződéskötésig a segítségére tudok lenni!

Hogy is működik ez?

Egyszerre leszek az Ön ingatlanvásárlási tanácsadója és pénzügyi menedzsere!

Az első találkozáskor megbeszéljük az Ön igényeit, melyik környéken milyen ingatlant szeretne vásárolni. Átbeszéljük a költségvetést is. A feltételek alapján én több ingatlant fogok Önnek keresni, melynek az adatlapjait elektronikus formában átküldöm.

Azokat az ingatlanokat, amelyek szóba jöhetnek (1-2 db) műszakilag felmérjük, és hozzávetőleges költségvetést készítünk a felmerülő munkákról. (festés, mázolás, gépészet, villanyászat) A kiválasztott  ingatlanok meglévő alaprajzából kiindulva, új terveket készítek, hisz sokszor a rossz elosztású ingatlanban is ott rejlik a lehetőség a tökéletes otthonra. Erről is készítünk egy hozzávetőleges költségkiírást.

A fenti költségvetéseken túl rögzítem az ingatlan vásárlásnál felmerülő költségeket is. (illetékek, ügyvédi költség, stb.) Így már látjuk, hogy nagyságrendileg mennyibe fog kerülni átalakítással együtt a kiválasztott otthona. A rendelkezésre álló összeg alapján meg tudjuk határozni, hogy milyen összeghatárig tudja Ön megvásárolni az ingatlant.

Az én feladatom az, hogy ezt elérjem. Nyilván csodákra nem vagyok képes, csak reális keretek között tudok érvényesülni, de mindent megteszek, hogy optimalizáljam a költségvetését.

Ha a kialkudott ár mindenki számára elfogadott, segítek a vásárlás (adásvételi szerződés) lebonyolításában.

Ezt követően pedig eldöntheti, hogy közös munkánk folytatódjon-e:

Amiből választhat:

  • Otthonfrissítő csomag

  • Otthontervező kis és nagycsomag

  • Otthonteremtő csomag

  • Otthonkiegészítő csomag

  • És ha egyszer közösen vásárolt otthonától szeretne elköszönni: az Otthonbúcsúztató csomag

Ár:

  • Ingatlan kereséstől a költségvetés meghatározásáig: 50.000 – 100.000,-Ft (a megtekintett ingatlanok mennyisége és tervezési ráfordítás alapján. )

  • Vételár optimalizálás: Egyéni megállapodás szerint.

Amennyiben az otthonvásárló csomaghoz bármely más lakberendezési vagy kivitelezési szolgáltatást igényel, úgy személyre szabottan kedvezőbb árajánlatot tudok biztosítani!

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!