+36 (70) 941 2570

Ajánlatkérés
Pasztell színek, finom anyagok
Ajánlatkérés

 

Mindig is vonzódtam az angolszász lakberendezéshez.

Számomra ezek az otthonok egyszerűen tökéletesek. A visszafogott, lágy színek, a kényelmes bútorok, a gyönyörű textilek, az asztali lámpák olyan hívogató életteret hoznak létre, ami egyszerre biztosítja a tökéletes pihenést, ugyanakkor pezsgő családi és társasági életre ad lehetőséget. Itt biztos, hogy mindenki jól érzi magát, nincs olyan felület, vagy szín, ami zavaró lenne. Az elengedhetetlen kandalló mellett egy jó könyvvel, és egy csésze teával (vagy egy pohár finom borral) a kezünkben egész nap föl sem állnánk a végtelenül kényelmes fotelből.

 Ennek a stílusnak egy gyönyörű példánya  a lenti lakás.

A lágy zöld, és vízkék pasztellszínek mellett, a gyönyörű falburkolatok és világos illetve fekete színű bútorok párbeszéde egy kifinomult rendszert alkotnak. Az egyedi és testre szabott bútorok, a kényelmes, kárpitozott ülőalkalmatosságok, finom textilek és egyedi kiegészítők, mind-mind egy barátságos belső teret varázsoltak, ami időtlen eleganciát sugároz.

A közlekedő világos faburkolatához ugyanolyan faajtókat választottak.  A pasztellszínű falon jól mutatnak a sötét keretes fekete-fehér fotók. Ilyen képekkel találkozunk a lakás több pontján is.

A lakáson végigfutó kék fűszerszín nem hivalkodó, mégis szépen kiemelkedik a krémszínű felületek közül.

A többfunkciós nappali nem nagy, mégis kényelmesen elfér benne több funkció – az étkező, a társalgó és a dolgozó sarok, amit jelképesen egy nagyméretű szőnyeggel határolnak el egymástól. A kék szín itt is megjelenik a kényelmes fotelek kárpitján, valamint a lámpaburákon.

A világos bútorok között igazi gyöngyszem ez a nagyméretű fa étkezőasztal.

Az angolszász stílus mellett jól megfér a letisztult, minimal stílusú, fehér konyha, az elengedhetetlen étkezőszigettel. Az apró virágminták itt is megjelennek a tapétán.

Ebbe a hálószobába is becsempésztek egy kis kéket….

A finom zöld színek a tapétán és textileken is megjelennek párba állítva a lágy krémszínnel. A világos színű fa bútorok, a klasszikus csíkos-virágos textilek egy kifinomult enteriort alkotnak.

képek forrásai: http://www.simshilditch.com