+36 (70) 941 2570

Ajánlatkérés
Bemutatkozás
Ajánlatkérés

 

 

ascal Rita vagyok.

Otthontervező és lakásvásárlási tanácsadó, a Pascal Home Design alapítója.

Nem vagyok díszlettervező. A személytelen, rideg életterekben nem hiszek. Az emberekben hiszek, akik szeretnek haza menni, és ott ÉLNI AKARNAK.

Nem vagyok kellékes.  Nem hiszek azokban a tárgyakban, amik nem mesélnek, mert azok nem az életünk részei. Az emberekbe hiszek, akiknek érzéseik, emlékeik vannak, és azokkal szívesen körülveszik magukat. Elkötelezett híve vagyok a DIY-nek (csináld magad!), amivel gyönyörű, egyedi dolgokat lehet alkotni, a személyes tárgyakat, emlékeket, gyűjteményeket a megálmodott élettérbe tökéletesen be lehet illeszteni, ezzel pedig sok-sok pénzt megtakarítani.

Otthontervező vagyok. Az emberekben hiszek, akik otthonra vágynak. Saját, személyes, egyedülálló élettérre, ami csak róluk szól, NEKIK kényelmes, NEKIK praktikus, NEKIK szemet gyönyörködtető.

Az otthonok – azok építtetése és építése, eladása és vétele – életem szerves részét képezték, hiszen 12 évig dolgoztam az ingatlanszakmában. Eredeti matematika-technika szakos tanári végzettségemen túl Ingatlan értékesítő, Ingatlan értékbecslő, Marketing menedzser, és Lakberendező végzettséggel is rendelkezem.

A Pascal Home Design-t azzal a céllal alapítottam, hogy férjemmel – aki több, mint 10 éve kivitelezéssel foglalkozik - egyesítsük tapasztalatainkat, és egy átfogó szolgáltatást tudjunk nyújtana azoknak, akik elvesztek az otthonteremtés útvesztőiben.

Hiszem, hogy minden embernek jár a tökéletes otthon. Nem csak annak, akinek sok pénze van, vagy különleges ízléssel áldotta meg az ég, hanem annak is, aki segítségre szorul, vagy szűkösebb az anyagi kerete.

Bízom benne, hogy akinek szüksége van rám, az hamarosan rám talál.

Addig pedig

Megyek, és mindent gyönyörűvé teszek magam körül.

Ez lesz az életem!

(Elsie deWolfe)

 

Üdvözlettel,

Pascal Rita