+36 (70) 941 2570

Ajánlatkérés
IKEA HOME
Ajánlatkérés

Megrendelőm azzal a nagyon humoros levéllel keresett meg, hogy egy ideje már kempingezik a saját lakásában, de most már megunta a dzsungelt, szeretne végre visszatalálni a civilizációba…

Küldött néhány képet is, amiből megértettem, hogy igazából úgy él, mintha még nem csomagolt volna ki egy költözésből. És valójában így is volt:-)

Találkozásunk nagyon sziporkázóan telt! Kiderült, hogy ő egy igazi (szó szerinti) IKEA RAJONGÓ!

A lakásában csak és kizárólag IKEA bútorok voltak, az ő fejében viszont egy teljes IKEA katalógus! Minden bútorcsaládot, méretet tudott (kicsit el is szégyelltem magam, mert én még kimondani sem tudom a „burgeszjörgenbörger” nevű családok neveit) Egy PAX szekrényt 6,5 perc alatt rak össze, és jelentem van saját bejárású elektromos fúrója!

Na, így indult a mi közös munkánk! A dolgunk egyszerű volt, mert csak egy üzletbe kellett menni! Bútora volt bőven – néhányat azért vettünk – viszont egyáltalán nem volt konyhája, amit igazából nem is akart… végül mégis beadta a derekát!

A kérés az volt, hogy  „tologassam” úgy a meglévő bútorokat, hogy azok kényelmesen/praktikusan legyenek elrendezve, ha kell vegyünk hozzá, mert szekrényből sosem elég! Fontos volt még a lila és zöld szín használata, mert ez a kedvence!

Már az elején szólt, hogy ő bizony gyakran változtatja az elképzelését…és tényleg!:)))))

Végül mégis összeállt a kép!

A közös munkánk alatt többször jártunk az IKEÁBA, egyeztettünk, tologattunk, berendezett lakásokban rendezkedtünk be, fotelekben aludtunk majdnem el, nevetgéltünk, győzködtük egymást! Ő megszerette (nagyon) a szürke színt – amiről szó sem lehetett az elején, én megszerettem a kristálycsillárokat – mert ezt már az elején kijelentette, és ebből viszont nem tágított!

Bár a lakása lakberendezési tervezésre kért fel – mert akkor még azt gondolta, hogy maradnak a fehér falak – de annyira örült a színeknek, hogy végül felkért a kivitelezés lebonyolítására is! Így nem szabadulunk egymástól:-)

Hamarosan erről is beszámolok!:)

Íme a tervek: