+36 (70) 941 2570

Ajánlatkérés
Én így dolgozom...
Ajánlatkérés

 

iszem, hogy minden ember tudja és érzi, hogy milyen otthont szeretne. Még azok az emberek is, akiknek láthatóan nem elsődleges szempont az élettér. Van, aki tudatosan választ maga köré színeket, formákat, mások meg tudat alatt érzik, hogy mi a jó nekik, vagyéppen rossz, és pont azért menekülnek onnan, csak nem tudják megfogalmazni, hogy miért.

Én nem mondhatom meg, hogy Önnek mi a jó, de hangulati képekkel, alaprajzokkal, szín és anyagmintákkal, dekorációs javaslatokkal, funkcionális alaprajzokkal segíteni tudok abban, hogy az elképzelései, érzései, impressziói megfogalmazást nyerjenek. A jó tanár sem megmondja az eredményt, hanem rávezeti a diákot a feladat megoldására. A beszélgetéseink alkalmával szép lassan kibontakozik Önből az elképzelés, és ettől lesz a közös munkánk Önnek is az alkotás öröme.

Az első megkeresést követően – még a találkozásunk előtt – küldök egy pár oldalas kérdőívet, amiben össze tudja szedni a gondolatait a ránk váró feladattal kapcsolatban, ez mindkettőnknek nagy segítség lesz. Én is voltam már olyan helyzetben, amikor elmentem egy megbeszélésre, és csak kérdeztek-kérdeztek, én pedig többnyire csak azt tudtam válaszolni, hogy „igazából, nem is tudom…” De jó lett volna kicsit felkészülni!

Mindenkinek drága az ideje, és ha mindketten felkészültek vagyunk, már az első találkozáskor hatalmas lépéseket tudunk tenni a végeredmény felé.

Az első találkozás többnyire csak beszélgetésről szól. Szeretném megismerni Önt, szokásait, családját, otthon töltött elfoglaltságait, kedvteléseit, extra igényeit. Ez az alapja az együttműködésünknek. Itt tudjuk majd meghatározni, hogy a család életviteléből adódon mi a praktikus, és kényelmes. (Pl.: családosoknál a gyerekek többnyire a nappaliban játszanak. A játékokat vissza lehet hordani a gyerekszobába, de egy idő után visszaszivárognak, így érdemes már rögtön helyet tervezni azoknak)

Ezután jön a stílus, a színek, az enterior megálmodása. Ez közös álom lesz, nagyon sok munkával. Nem a legújabb divatot kell követni, hanem a „de jól érzem magam” élményt kell érezni a választásnál. Ezen a szinten kell átbeszélnünk a személyes tárgyakat, gyűjteményeket, azokat a dolgokat, amik biztosan visszakerülnek a polcra, bútorokat, amiket be kell illeszteni az enteriorbe. Sokszor pont ezek a tárgyak lesznek a megoldások, döntik el a helyes irányt.

Hogy ezek után hogyan folytatódik közös munkánk, már csak azon múlik, hogy Ön mit szeretne. Csak tanácsot kérni, megtervezni néhány bútort vagy a belső enteriort, segítséget kérni a beszerzésben is, vagy az egész lebonyolításig együtt dolgozni. Esetleg már az ingatlan kiválasztásában kéri az együttműködésemet.

Ez utóbbi a végeredményt tekintve talán a legideálisabb Önnek. Az ingatlan értékesítésben szerzett több éves tapasztalatom lehetővé teszi Ön számára, hogy olyan ingatlant vásároljon, amiben már a vásárlás előtt látja a lehetőségeket. (Több funkcionális alaprajzot készítek, ami megmutatja,mit lehet kihozni az ingatlanból) Ismerem azokat az értékesítési technikákat, amivel jelentős pénzt tudok Önnek megtakarítani a vételárból, így a költségvetése optimalizálódik. Tisztában vagyok az ingatlan joggal, és kiváló ingatlan jogászt tudok ajánlani. A földhivatali procedúrákban, önkormányzati engedélyezési eljárásokban, közműszolgáltatókkal való ügyintézésben járatos vagyok.

Bármiben is kéri segítségemet, nekem az egyszerre lesz élmény és kihívás!

Kérem, nézze meg az „amiben segíteni tudok” menüpontot, ahol részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról!