+36 (70) 941 2570

Ajánlatkérés
Miért lakberendezővel?
Ajánlatkérés

Első házat az ellenségünknek építjük,
másodikat a barátunknak, harmadikat pedig magunknak

 

 

 

e miért kellene így lennie?

Mennyi elvesztegetett időt, energiát és sok-sok pénzt spórolhatnának meg – nem beszélve az állandó mérgelődésről és az esetleges kudarcokról – ha rögtön az első ingatlanuk az igazi otthonukká válhatna. Ahol minden a helyén van, praktikus, kényelmes, és szemet gyönyörködtető az elképzelt anyagi kereteken belül.

Akik túl vannak akár csak egyetlen felújításon, tudják, hogy mivel jár az.

Már az elején gondban vannak, mert mindenkinek más tetszik, végül a gyengébb beadja a derekát – mert fontos a családi béke! - majd egész életében utálni fogja az a csempét, amit ő annyira nem akart. Minden hétvégét barkács- és bútor áruházakban töltik, ami eleinte érdekes, de később nagyon fárasztó lesz. Mert nincs egy nyugodt hétvége, amikor kirándulni lehet menni, vagy csak otthon megnézni egy meccset. A lökdösődés, tülekedés, eladó utáni hajkurászás, méregetés és számolás teljesen kikészíti az embert. Ilyenkor hangzik el az a mondat, hogy: Nekem már mindegy, csak vegyünk végre valamit!!!!! És megveszik a drágább, de annyira nem tetsző kanapét. Később azonban kiderül, hogy a kanapé nem fér be. A szakiparosokkal folyamatosan egyeztetni kell, és későn derül ki, hogy a fal színe annyira nem is tetszik, több dugalj kellett volna, vagy be kellett volna kábelezni aházimozi rendszert. Ilyenkor újra vésetik a már szépen letapétázott falat,vagy egyszerűen megalkusznak, és úgy hagyják. Esténként hasra esnek a hosszabbítóba, mert csak azzal tudják megoldani, hogy égjen a méregdrága állólámpa, amit a fejújítás elején vettek, de a végére stílust váltottak, így igazából már nem is mutat olyan jól, de nincs már anyagi keret másikra.

A fent leírtak nyilván ki vannak sarkítva, és nagyon sok hibátlan érzékkel rendelkező ember van, akinek a felújítás, lakberendezés örömöt jelent, de az is biztos, hogy sok emberben felmerül a kérdés:

Ezt a tortúrát élvezheti valaki?

IGEN. A jó lakberendező élvezi. Fáradhatatlanul rója az üzleteket, egyeztet a szakemberekkel, ellenőrzi a munkákat. Mindent alaposan megtervez előre, kiszámol, és költségvetésen belül tart. Megkeresi a megrendelő számára a legjobbat a legjobb áron. Számára ez a kihívás.

A leggyakoribb tévhit a lakberendezőkkel kapcsolatba, hogy nem csinálnak mást, csak arrébb tol(at)ják a kanapét, és vetetnek egy méregdrága vázát, s mindezt nagyon sok pénzért csinálják. Nyilván vannak a szakmában olyanok, akik borsós árat kérnek a munkájukért, de többen vagyunk azok, akik elérhető és legfőképpen kifizetődő áron tudnak segíteni!

Az a lakberendező, akit Ön keres valódi értéket ad azzal, hogy Időt és pénzt takarít meg, megosztja a kapcsolatrendszerét, a tudását és tapasztalatát, ezzel számos költséges tévedéstől óvja meg Önt, és segít, hogy otthonában a design és a funkcionalitás harmóniában legyen.

A lakberendezővel való együttműködés tehát nem kiváltság, nem luxus, hanem segítség mely időben és pénzben mérhető.